Haarwerken

Haaruitval/Kaalheid - Iedereen kan er mee te maken krijgen!

JE GOED VOELEN BEGINT BIJ ER GOED UIT TE ZIEN

Een mooi haarstukje en haarwerk kan je weer meer zelfwaarde geven. Een haarstuk moet zoveel mogelijk het oorspronkelijke haar en kapsel evenaren. Het liefst hebben wij dat mensen eerst al eens langskomen voor een vrijblijvend intakegesprek om een deskundig advies te geven en u de meest gepaste oplossing te kunnen bieden. Ook hiervoor moet altijd telefonisch een afspraak worden gemaakt. Niet alleen voor pruikjes in echt haar of synthetisch haar maar ook voor maatwerk, mutsjes en turbans kan u bij ons terecht. Voor het aanpassen, onderhoud, veranderen of herstellen van de haarprothese kan u ook bij ons terecht.

Haarstudio Aura heeft meer dan 30 jaar kapperservaring en volgde ononderbroken steeds de nodige bijscholingen om haar klanten het beste te kunnen bieden. Niet enkel op technisch vlak maar ook op het gebied van productkennis. Haarstudio Aura werkt enkel met producten die de balans van hoofdhuid en haar ten goede komen en dermatologisch getest zijn. Zo bieden wij massages aan met producten voor de gevoelige huid van kankerpatiënten om de gevolgen van chemo te verzachten en de daarna hernemende haargroei te stimuleren.

De pruikjes en haartoevoegingen zijn allemaal van een hoogwaardige kwaliteit, hypo allergisch, lichtgewicht, antistatisch. Bij maatwerk en 100% echthaar zijn de haren hygroscopisch, nemen water op en hebben het meest natuurlijke effect op alle gebied. Waarbij wij u met deskundig advies een mogelijkheid bieden in verschillende prijsklassen.

We zijn gevestigd in een empathische omgeving die zeer makkelijk bereikbaar is met de nodige voorziene parking. Haarstudio Aura is voorzien van aangename, verzorgde, aparte ruimtes om u in een discrete sfeer te kunnen ontvangen om u de nodige aandacht te kunnen geven waarbij u zich op uw gemak zult voelen. Indien u zich niet kunt verplaatsen kunnen wij u eventueel bezoeken aan huis of in het ziekenhuis. Zo is zaakvoerder Fien Lavrijsen speciaal om mensen met kanker nog beter te kunnen begeleiden in september 2016 een nieuwe erkende opleiding begonnen.

“KANKER HAIR PROFFESIONAL” deze wordt gegeven door IFPC i.s.m. AZ Nicolaas in Sint-Niklaas. Ook heeft zij heeft hiervoor de stages gedaan in AZ Elisabeth te Turnhout. Zowel theoretisch als praktisch komen alle aspecten aan bod. Hiervan is zij in oktober 2017 afgestudeerd. Deze opleiding zal wegens inzicht van belang en goed onthaal ook van start gaan in een hele reeks andere steden waarbij de plaatselijke grote ziekenhuizen aan zullen meewerken. Het kwaliteitslabel kan enkel behouden blijven als de nodige bijscholing hiervoor word gevolgd. Deze nieuwe opleiding bestaat ook voor de schoonheidsspecialisten.

IFPC on Facebook | Web

Haarstudio Aura heeft de nodige certificaten die een goede haarwerkspecialist zou moeten hebben en blijft steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen die de klant ten goede zal komen.

Zeker nu de vestigingswet is afgeschaft waarbij diploma’s overbodig blijken te zijn, is het voor de patiënt dan ook van belang te weten waar hij bij een erkende kapper of haarwerkspecialist terecht kan die zijn label van professionaliteit waardig is.